Priser og tjenester

En oversikt over prisene vi opererer med og tjenesten vi leverer.

Priser

Hos Kattevakten opererer vi med flate priser. Det vil si at du betaler samme pris uansett om du har én eller flere puser/kjæledyr. Oversiktlig og enkelt å forholde seg til.

Oslo

350,- pr. besøk.

Dekning

Vi tar på oss pass i hele Oslo.

Akershus

350,- pr. besøk i Nittedal, Skedsmo og Lørenskog.

500,- pr. besøk i resten av Akershus.

Dekning

Vi har full dekning i Nittedal, Skedsmo og Lørenskog. Utover disse områdene tar vi på oss pass i Akershus i lavsesong (utenom typiske ferie- og høytider), dersom vi har ledig kapasitet. Kontakt oss på kattevakten@gmail.com ang. tilgjengelighet.


Alle priser er inkl. mva.

Uansett område er pris pr. besøk 500,- for følgende dager:

  • Julaften
  • 1. juledag
  • 2. juledag
  • nyttårsfaten
  • 1. nyttårsdag
  • 17. mai


Nøkler

100,- pr. nøkkelhent utover nøkkelhent på intromøte.

Vi oppbevarer nøkler trygt uten informasjon om adresse eller eiers navn, og dersom du ønsker det tilbyr vi oppbevaring av nøkkel mellom passperioder. Da slipper du å betale for nøkkelhent og vi kan lettere si ja til pass på kort varsel.

Dersom du vil at vi kommer og henter nøkkel før en ny passperiode gjør vi selvfølgelig det.


Betaling

Vi sender deg en faktura når passperioden er avsluttet. Dersom du vil betale kontant, har du muligheten til å gjøre det i forkant av passperioden.

Tjenester

Kattevakten tilbyr kattepass i Oslo og deler av Akershus. Vi gir dine små omsorg og oppmerksomhet der de er trygge og trives best — i eget hjem.

Praktisk gjennomføring

Etter å ha avtalt passperiode setter vi opp et nøkkelmøte. Der kommer vi hjem til dere for å hilse på eier/pus, og for å gå gjennom rutiner for passet.

Under selve passet kommer vi hjem til pus. Mater, skifter vann og sørger for ren kattedo. Også gir vi pusene masse oppmerksomhet gjennom lek og kos.

Lengden på besøkene vil variere etter hvor mye oppmerksomhet katten din har behov for. Vi tar oss god tid og sørger for at den er fornøyd når vi drar.

Under passperioden sender vi SMS etter endt besøk for å holde deg oppdatert på hvordan pus har det, dersom det er ønskelig. Vi er selvfølgelig også tilgjengelig pr. e-post og telefon dersom uforutsette ting dukker opp mens du er bortreist.

Mer enn bare kattepass

Kattevakten gjør primært kattepass, men vi har også erfaring med pass av marsvin, kaniner, rotter og fisk. Ta kontakt dersom du trenger pass til ditt kjæledyr. Samme priser gjelder for andre typer dyr.


Vi tar gjerne inn post og vanner planter mens du er bortreist.