Om oss

Bli bedre kjent med Kattevakten og våre verdier.

Verdisyn

Vi er av den oppfatning at katter har det best i vante, trygge omgivelser. Også mens du er bortreist.

Et opphold på et fremmed pensjonat vil ofte oppleves som en stressende og skremmende tid for katten. Derfor mener vi Kattevaktens passtjeneste er et bedre alternativ.

Katter er litt som oss mennesker. De har alle sin egen personlighet og trenger å bli behandlet deretter.

For oss er det viktigste at katten din har det bra mens du er bortreist. Vi tar oss den tiden katten din trenger for at den skal være fornøyd når vi drar etter endt pass.

Kanskje er pusen din sjenert, og trenger litt ekstra tid for å bli kjent med nye mennesker, eller kanskje er den veldig sosial og trenger mye lek. Noen ganger er det motsatte også tilfellet, og katten ønsker ikke at vi forstyrrer. Da gjør vi det nødvendige, ser til at katten har det bra, og lar den være.

Folkene bak

Bak navnet Kattevakten finner du Cathrine og Espen. Vi er bosatt i Oslo, er veldig glade i dyr, og katter spesielt.

Vi deler leilighet med Pønki og Pelle, to svarte og hvite huskatter som er veldig like utenpå, men vidt forskjellige på innsiden. Også Bolla. En Hellig Birma som sjarmerer de fleste.

Vi er veldig glade i å reise, men opplever at det ikke alltid er så lett å finne noen som har god kjennskap til katter, og som kan passe våre puser. Vi tenkte at vi sikkert ikke var alene, og startet Kattevakten i 2010.

Kontakt

Forespørsel om pass sendes vår e-postadresse.

E-post kattevakten@gmail.com
Facebook facebook.com/kattevakten
Instagram instagram.com/kattevakten